logo hoveniersbedrijf pn hartemink doetinchem website home produkten/diensten contact email adres
tuinontwerp
tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Hartemink => Tuinontwerp

Het ontwerp van de tuin is van groter belang dan wel eens wordt gedacht. In het ontwerp wordt de stijl en sfeer verwerkt die u wenst. Het ontwerp is een stukje maatwerk aan de hand van uw eigen wensen en ideeŽn. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij alles met u door en er wordt gekeken hoe de tuin er nu uitziet.

Als eerste wordt er een ontwerp-tekening gemaakt. Bij het ontwerpen wordt uiteraard rekening gehouden met bestaande elementen in een tuin, denk hierbij maar eens aan een mooie boom die voor veel schaduw zorgt in de tuin. Naast het ontwerp wordt ook de offerte doorgesproken zodat u naast een mooi ontwerp ook kunt zien wat de kosten bedragen voor de aanleg van de tuin.

Als u ons een goed tuinplan laat maken, waarin uw tuinwensen op een verantwoorde manier zijn vertaald, heeft u de best mogelijke start voor een tuin waarin u met groot genoegen zult leven.

tuinontwerp

Ontwerpen

Onderstaand een aantal voorbeelden van tuinontwerpen (door op het ontwerp te klikken opent u een nieuw venster met een vergroting).

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp
Hoveniersbedrijf PN Hartemink - Keppelseweg 344 - 7009 AD - Doetinchem     Telefoon:  (0314) 32 33 32     Email: info@hartemink-doetinchem.nl